Παραλία ψαρού (Μπλιντρί)

Σε  ένα κόλπο περιτριγυρισμένο από βουνά τέσσερα χιλιόμετρα από τη χώρα,  βρίσκεται η παραλία Ψαρού. Στο νησί των ανέμων  η παραλία Ψαρού λες και είναι καταφύγιο από τους αέριδες είναι πάντα απάνεμη.

Ονειρεμένο τοπίο, πανέμορφη αμμουδιά, κρυστάλλινα νερά, μια παραλία που είναι καθημερινό στέκι διασημοτήτων από όλο τον κόσμο. Το γνωστό κοσμικό εστιατόριο Νammos μπροστά στη παραλία δίνει στο τοπίο μια νότα αίγλης με την πολύ προσεγμένη του διακόσμηση και τις αναπαυτικές ξαπλώστρες που θυμίζουν μεγάλα κρεβάτια .

Σε αυτές οι λουόμενοι μπορούν να απολαύσουν την απόλυτη ξεκούραση και το πολύ καλό σέρβις με το πάντα παγωμένο νερό στην σαμπανιέρα δίπλα τους και με τους ήχους της μουσικής να συμπληρώνουν την ατμόσφαιρα του χώρου .

Το κακό είναι πως τον Αύγουστο για να βρεις να νοικιάσεις ξαπλώστρα μπροστά στο Nammos είναι πολύ δύσκολο αφού πολλοί celebrities τις κλείνουν για ολόκληρο το μήνα, και οι τιμές είναι λιγάκι τσουχτερές σε σχέση με τα χρήματα που δίνει κανείς για την κράτηση ξαπλώστρας στις υπόλοιπες παραλίες της Μυκόνου.

Όπως και να’χει η παραλία Ψαρού είναι από τις ωραιότερες παραλίες του νησιού και υπάρχει και η επιλογή του χώρου, λίγο πιο πέρα από την καλά οργανωμένη και γκλάμουρ γωνιά της, να απλώσεις την πετσέτα σου πάνω στην άμμο και να παραδοθείς στον ήλιο και τη θάλασσα .

ΠΑΡΑΛΙΑ ΨΑΡΟΥ (ΜΠΛΙΝΤΡΙ)