Παραλία Καλό Λιβάδι

Δέκα  χιλιόμετρα από τη χώρα της Μυκόνου και δύο χιλιόμετρα κοντά στην Άνω Μερά στα νότια του νησιού, βρίσκεται η παραλία Καλό Λιβάδι, η μεγαλύτερη σε έκταση παραλία του νησιού.

Απέραντη κατάξανθη αμμουδιά γαλαζοπράσινα πεντακάθαρα νερά και ένα ειδυλλιακό τοπίο προς τέρψιν των λουόμενων που κάθε χρόνο την επισκέπτονται για να απολαύσουν το μπάνιο και την ηλιοθεραπεία τους αλλά και να γευτούν τις υπέροχες νόστιμες μυκονιάτικες συνταγές στα εστιατόρια και τις ταβέρνες που βρίσκονται σκορπισμένα σε πολλές γωνιές της.

 Πολλές ομπρέλες και ξαπλώστρες είναι διαθέσιμες για να προσφέρουν σκιά και ξεκούραση κάτω από τον καυτό ήλιο αλλά η παραλία είναι τόσο μεγάλη ώστε υπάρχει χώρος και για εκείνους που θέλουν να απλώσουν την πετσέτα τους στην άμμο. Γύρω από την παραλία υπάρχουν πολλά ξενοδοχεία και καταλύματα για την ξεκούραστη διαμονή σας .

Το Καλό Λιβάδι επισκέπτονται πολλές ελληνικές οικογένειες κάθε χρόνο και το προτιμούν για τις παροχές που προσφέρει αλλά και γιατί είναι πιο ήσυχο μακριά από τη δυνατή μουσική και τον συνωστισμό  που δημιουργείται στις πιο μικρές παραλίες της Μυκόνου τους καλοκαιρινούς μήνες, αλλά και γιατί υπάρχει η απαραίτητη άπλα για το παιδικό παιχνίδι στην αμμουδιά.

ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΛΟ ΛΙΒΑΔΙ